تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دفترچه راهنمای ترازو
دفترچه راهنمای ترازو
ترازوی دیجیتال و باسکول دیجیتال
نگارش در تاريخ چهارشنبه 17 خرداد 1396 توسط مینا نیکنام

در گروه ترازو آزمایشگاهی - صنعتی قرار گرفته است ، طریقه تنظیمات ترازو دیجیتال توسط راهنمای زیر صورت می گیرد ، قرار دادن ترازو در محلی بدون لرزش و ثابت به عمر طولانی ترازو دیجیتال کمک نموده است و از توزین اشتباه ترازوی آزمایشگاهی جلوگیری می نماید

مشخصه های فنی و عملکردهای اصلی ترازو :

  • ظرفیت : 5 کیلوگرم ، 3 کیلوگرم ، 300 گرم
  • دقت : 1،0 گرم  1،0 گرم – 01،0 گرم
  • دارای پارسنگ الکترونیکی جهت توزین و وزن کشی و وزن کشی خالص ( بدون احتساب وزن ظرف ) با استفاده از دکمه TARE
  • قابل استفاده با برق و باطری
  • دارای واحد های وزن کشی : g-ct-lb-oz-dr-GN-ozt-dwt-MM-tl.j-tl.T- tl.H-t
  • اندازه کفه ترازو دیجیتال: 5،13*5 و 13 سانتی متری
  • دارای چراغ صفحه نمایش
  • قابل استفاده با 6 عدد باطری قلمی

کلیدهای عملکردی :

  • UNIT : برای تغییرواحد وزنی
  • ON/OFF : دکمه خاموش و روشن کردن ترازو
  • TARE: برای وزن کشی خالص ( وزن کشی بدون احتساب وزن ظرف)
  • PCS : بری عملکرد شمارشی

نحوه استفاده از ترازوی دیجیتال :

ترازو را درجایی صاف و هموارو بدور از هر گونه لرزش ، جریان باد قراردهید.

سپس دکمه ON/OFF را فشار دهید تا ترازو روشن شود چند ثانیه صبر کنید تا صفحه نمایش به صورت 0،0 نشان داده شود اگر صفحه نمایش به صورت عدد مثبت یا منفی نشان داده شد با استفاده از دکمه TARE آن را به صورت 0،0 در آورید ، سپس ترازو آماده است و می توانید وزن کشی کنید .

نحوه عملکرد ترازو آزمایشگاهی وزن خالص بدون احتساب وزن ظرف :

ترازو را روشن کنید تا عدد 0 نشان داده شود سپس ظرف مورد نظر را روی کفه ترازوی دیجیتال قرار دهید و دکمهTARE را فشاردهید تا عدد 0 نمایش داده شود کالای مورد نظررا داخل ظرف قراردهید تا وزن آن بدون محاسبه ظرف نشان داده شود .

نحوه عملکرد شمارشی ( قرار دادن ترازو در حالت ترازوی قطعه شمار ) :

ترازو را روشن کنید تا عدد 0،0 درصفحه نمایش داده شود کالای شمارش شده را روی کفه ترازوقراردهید سپس دکمه PCSرا فشار دهید در صفحه نمایش اعداد 10 ، 20 ، 40 ، 30 ، 50 ، 60 ، 70 ، 80 ، 90 ، 100 را با استفاده از دکمه PCS انتخاب کنید برای تایید دکمه 0N/OFF را یک بار فشار دهید سپس کالای مورد نظر برای شمارش را روی کفه ترازو قرار دهید تا شمارس صورت گیرد ، برای برگشتن ازحالت شمارشی به وزن کشی دکمه PCS را فشاردهید تا ترازووارد مرحله وزن کشی شود .

هشدارها و راه حل ها :

لطفا قبل از استفاده از ترازو در صورت تغییر مکان که دمای مکان اولیه با دمای مکان فعلی تفاوت داشته باشد ، ترازوی دیجیتال را به مدت 15 دقیقه در محیطی که می خواهید از ترازو استفاده کنید قرار دهید تا با محیط سازگار شود و وزن کشی دقیق صورت گیرد .

برای وزن کشی دقیق لطفا شی مورد نظر برای وزن کشی را در وسط کفه ترازو قرار دهید و دقت کنید سطح شی مورد نظر برای وزن کشی بزرگتر از سطح کفه ترازو نباشد .

در هنگام استفاده از ترازو می توانید واحد وزن کشی مورد نظر را با استفاده از دکمه unit انتخاب کنید اگر می خواهید از واحد گرم استفاده کنید دکمه unit را فشار دهید تا صفحه نمایش در قسمت پایین سمت راست واحد g گرم است را نمایش دهد و اگر می خواهید واحد پوند را انتخاب کنید واحد را lb انتخاب کنید به همین صورت می توانید واحد مورد نظررا انتخاب کنید .

اگر ترازو روشن نشد مطمئن شوید باطری شما سالم است و جهت مثبت و منفی باطری را درست قرارداده اید وفیش آداپتور به ترازووصل نشده باشد ، اگربا برق کار می کند مطمئن شوید آداپتور شما سالم است و سپس سوکت ترازو را چک کنید که درجای خود قرارداشته باشد ، هنگام استفاده ازبرق به طوراتوماتیک جریان باطری قطع می شود برای استفاده از باطری لطفا فیش آداپتور را از سوکت ترازوی دیجیتال خارج کنید تا جریان باطری برقرار شود .

  • ترازو را دور از گردوغبار و هر گونه آلودگی قرار دهید .
  • ترازو را بدور از تماس با آب و مایعات قرار دهید .
  • هنگام تمیز کردن ترازودیجیتال از دستمال مرطوب استفاده کنید .
  • از دستکاری خود سرانه و تعمیرتوسط افراد غیر متخصص خودداری شود .
  • از هر گونه ضربه به ترازو جدا " خودداری کنید .
  • اگر ترازو به درستی وزن کشی نکرد دراین صورت ترازونیازبه کالیبره دارد .

روش کالیبره ی ترازو دیجیتال :

ترازوی دیجیتال را روشن کنید تا عدد 0،0 در صفحه نمایش نشان داده شود سپس دکمه unit  را فشار دهید و چند ثانیه صبر کنید تا عبارت load و سپس عدد مورد نظر برایکالیبره به صورت چشمک زن نشان داده می شود که مطابق با عدد نشان داده شده در صفحه نمایش وزنه استاندارد روی کفه ترازو قرار دهید و کمی صبر کنید عدد تصادفی و سپس وزن گذاشته شده روی کفه ترازو به صورت ثابت نشان داده شود ، ترازو دیجیتال را خاموش کنید و وزنه ها را بردارید و مجددا ترازو را روشن کنید ، حال  ترازو آماده وزن کشی است .

شماره تماس : 66919619-021



برچسب ها : ,

نگارش در تاريخ شنبه 6 خرداد 1396 توسط مینا نیکنام

جهت آویز شدن از سقف یا میله طراحی شده است ، توزین باسکول دیجیتال به صورت کششی بوده و توسط قلاب هایی در قسمت بالا و انتهای دستگاه طراحی شده است توزین می نماید

مشخصات کلی :
برند : آنی لود - بی نظیر
مدل : ANYLOAD - 300 KG
ظرفیت : 300 کیلو گرم
دقت در توزین : 200 گرم
نوع کاربری : باسکول صنعتی

گارانتی : 12 ماه

برچسب ها : ,

نگارش در تاريخ پنجشنبه 17 فروردين 1396 توسط مینا نیکنام

باسکول دنا توزین در گروه باسکول باشگاهی و باسکول داروخانه ای در حال فعالیت می باشد ودر واقع باسکول دنا بیشتر برای توزین افراد به کار می رود باسکول دیجیتال تولید شده توسط گروه صنعتی دنا توزین دارای مقاومت و کیفیت بالا می باشد که به صورت های باسکول سکه خور و باسکول داروخانه ای بدون سکه می با شد .

 

Image result for ‫باسکول دنا‬‎

برچسب ها : ,

نگارش در تاريخ سه شنبه 8 فروردين 1396 توسط مینا نیکنام

ماده 71 قانون نظام صنفی در مورد ترازوی فروشگاهی مبنی بر مجهز نمودن فروشگاه ها به سیستم ترازوی دیجیتال و  ترازو پرینتر دار می باشد که در صورت عدم اجرای این قانون ، فروشگاه ملزم به پرداخت جریمه می گردد ، مفاد این قانون که به شرح زیر می باشد .
آیا درباره ماده 71 قانون نظام صنفی چیزی می دانید؟
اغلب مردم تصور میکنند که فراگیر شدن ناگهانی یک محصول یا دستگاه، با روی آوردن ناگهانی مردم، یا مساله مد و پسند روزمره در ارتباط است ، آیا تاکنون گمان کرده‌اید که ممکن است فراخوان یا دستور ارگانهای دولتی پشت قضیه باشد ؟ و استفاده کنندگان از آن محصول فراگیرشده، مکلف و موظف به استفاده از آن شده باشند ؟ درباره استفاده از ترازوهای دیجیتال و چاپ فاکتور خرید و فروش ، در فروشگاه ها و مغازه ها و خرده فروشیها طی سالهای گذشته، همین مساله رخ داده است ، آیا از ماده 71 قانون نظام صنفی چیزی میدانید ؟

آیا میدانید به فروشگاه ها و سوپرمارکت ها دستور داده شده تا برای معتبر کردن و مستند کردن خرید و فروشهای جزیی مردم ، از ترازوهای دیجیتال استفاده کنند ؟ در مقاله پیش رو متن مختصر شده قانون 71 نظام صنفی را آورده ایم تا با آن آشنا شوید ، چراکه دانستن حقوق شما به عنوان شهروند ، نیاز زندگی روزمره تان است و ترازو ابزاری اساسی برای خریدهای شماست ، بنا بر این از حقوق خود مطلع باشید .

( استفاده از صندوق مكانيزه فروش (POS) و ترازوی ديجيتالي توسط افراد صنفی )

ماده 1- به منظور تسهيل داد و ستد و ثبت و مستندسازي فعاليتهاي اقتصادي ، افراد صنفي عرضه كننده كالا يا ارائه دهنده خدمت،  مكلفند به تناسب از صندوق مكانيزه فروش (pos) يا دستگاه ترازو ديجيتالي يا هر دو براي فروش كالا يا ارائه خدمت ، طبق ضوابط و مقررات اين آيين نامه استفاده نمايند .

ماده 2- صندوقهاي فروش واحدهاي صنفي ارائه دهنده كالا يا خدمات ، بايد حداقل داراي تواناييهاي زير باشند :

• نام و نشاني واحد صنفي و تاريخ صدور در قبض (فاكتور) مخصوص مشتري درج شود .

• مشخصات كامل كالاي فروخته شده در قبض مخصوص مشتري درج شود ( شامل نام كالا،  قيمت واحد و كل ، وزن يا حجم يا متراژ )

• مشخصات كامل خدمت ارائه شده به مشتري در قبض درج شود .

• در قبض مخصوص مشتري تلفن رسيدگي به شكايات درج شود .

• دستگاه يا برنامه نرم افزاري تهيه شده بايد به گونه اي باشد كه مامور فروش يا فرد صنفي به هيچ وجه توانايي دخل و تصرف در اطلاعات وارد شده را نداشته باشد .

• توانايي گزارش دهي را داشته باشد .

ماده 3- دستگاه هاي توزين ديجيتالي بايد داراي مشخصات زير باشد :

• واحدهاي صنفي موظفند از دستگاه هاي توزيني استفاده نمايند كه بنا بر نوع فعاليت، حساسيت مورد نياز را دارا باشد .

• قيمت واحد كالا، وزن كالا و كل قيمت ، محاسبه و در معرض ديد مشتري قرار گيرد .

• اعلام قيمت واحد كالا توسط ترازو فروشگاهی دیجیتال ، به هيچ وجه جايگزين فاکتور نيست .

• اعلام قيمت واحد كالا و قيمت كل به هيچ وجه جايگزين صدور فاكتور نيست .

• كليه واحدهاي صنفي در سراسر كشور كه نياز به توزين دارند مكلف به استفاده از دستگاه ترازو ديجيتال هستند .

 • مسووليت نظات بر عملكرد ، آزمون و پلمپ دستگاه هاي توزين ديجيتالي به عهده موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران ميباشد .

• قبوض دريافتي از افراد صنفي كه از طريق دستگاه توزين ديجيتالي يا صندوق مكانيزه فروش صادر ميشود ، به منزله صدور فاكتور توسط فروشنده كالا يا ارائه دهنده خدمت تلقي ميگردد.

• در صورت فروش كالا يا ارائه خدمات بيش از مبلغ 10,000,000 ريال افراد صنفي موظفند علاوه بر ارائه قبض يا فيش موضوع ماده 6 اين آيين نامه ، نسبت به صدور فاكتور فروش نيز اقدام نمايند .

• فروش كالا يا ارائه خدمت توسط واحدهاي مزبور بدون استفاده از صندوق مكانيزه فروش و يا ترازوی دیجیتال فروشگاهی به عنوان تخلف صنفي تلقي و براساس مفاد تبصره 2 ماده 71 قانون نظام صنفي با واحد صنفي برخورد خواهد شد .

این قانون در سال 1389 به تصویب مجلس رسیده است و اصلاحیه‌ هایی نیز بر آن وارد شده ؛ اما مورد موافقت مسئولین ذیربط قرار نگرفته است .

برچسب ها : ,

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد